Serveis Web

Serveis que oferim

Disseny Web

Crear una pàgina web és un procés complicat i no és suficient dissenyar webs atractives, s'han de crear webs que transmetin el que desitja i necessita el client.
S'estudien les necessitats i es desenvolupa el projecte personalitzat per a cada client, des del principi fins el final. Les pàgines web de qualsevol empresa són un element molt important en la estrategia de marketing i ha d'anar rel·lacionada amb el disseny corporatiu de l'empresa. Les pàgines han de ser utilitzables i senzilles, que facin que el visitant es quedi amb el missatge de l'empresa.
S'aporten diferents tecnologies per desenvolupar la web (html5, css3, php, mysql,..) i també s'aposta cada vegada més en webs amb gestió de continguts basades amb el gestor JOOMLA, ja que és un dels més reconeguts, extesos i amb una comunitat més amplia en quan a servei, extensions, ajudes,...

Manteniment web

El servei de manteniment de pàgines web està fet a mida per a cada client. Està basat en diferents àrees: manteniment de continguts, menteniment tècnic, posicionament i assessorament.
El manteniment de continguts de les pàgines web és fonamental per què una web tingui èxit. Els continguts s'han de renovar sovint per mantenir l'interès dels visitants. Des de web7 ens encarraguem d'actualitzar els continguts, mantenint la pàgina al dia. El manteniment tècnic garanteix una solució a qualsevol problema que pugui surgir a nivell tècnic.
El servei de posicionament i assesoria permet posicionar la seva pàgina web en buscadors, principalment google, de forma orgànica o mitjançant enllaços patrocinats (adwords).

Botigues Virtuals

El disseny i creació de botigues virtuals permet la comercialització de qualsevol producte des d'una pàgina web, amb la qual cosa permet donar servei les 24 hores al dia, durant els 365 dies de l'any.
Permet tenir un gran catàleg de productes o serveis que són fàcilment gestionables pel client.
La botiga virtual ofereix al client una manera fàcil de visualitzar, comparar i escollir productes cómodament des de casa, pagar per internet de forma segura i esperar rebre el producte sense necessitat de desplaçar-se.
He apostat pel sistema de botigues d'e-commerce anomenat "PRESTASHOP" que és un tipus de botiga com ara OsCommerce, Zend Cart, Magento, etc de codi obert (Open Source) i que té cada vegada més acceptació i popularitat a Internet.
Prestashop és una eina desenvolupada exclusivament en php5 i és molt lleugera i ràpida.

Dominis i allotjaments

Dominis: Registre i manteniment de tot tipus de dominis, .com, .es, .biz, .net ... També ens ocupem de gestionar redireccions, traspassos, etc.

Allotjament: Tota pàgina ha d'estar ubicada en algun servidor a la xarxa. Nosaltres oferim un allotjament web d'alta qualitat i capacitat, amb diferents opcions d'espai, correus electrònics, bases de dades, ftp... Assessorem de quin és el millor allotjament per a cada client.

Formació

Formació presencial en l'àmbit de la informàtica per a empreses. Àmbits de formació:

  • Microsoft Office (Word, Excel, Acces, Powerpoint i Outlook), nivell bàsic i avançat)
  • Disseny i creació de pàgines web amb (html5, css3, bootstrap...)
  • Disseny de pàgines web en Joomla, manteniment i actualitzacions Joomla
  • Disseny i creació debotigues virtuals amb Prestashop
  • Disseny Assistit per Ordinador: Autocad 2D i 3D
reflex-footer-button